På med vanten – bevar Danmark dansk!

14. april 2010

På med vanten – bevar Danmark dansk!

Fremskridtspartiets folketingsgruppe slås jo hver eneste dag for at få mest fornuft ind i de helt fjollede regler, som de syv andre partier herinde har gennemført i samdrægtighed om at forkæle og særbegunstige de mange tusinde muhamedanere, som så ulykkeligt er strømmet ind over Danmarks grænser gennem de senere år.

De er nogle hårde karle at danse med de andre partier. De hænger alle sammen herinde sammen som ærtehalm for at blive ved og blive ved med at konkurrere om at give mere og mere af fordele og indrømmelser til alle disse muhamedanere.

Forholdet er jo det, at det der i virkeligheden interesserer de syv andre partier er jo kun at klæbe til deres egne taburetter. Det er jo kun at de kan opnå genvalg. Og der er de så ganske overbevist om, at det eneste det gælder om er at holde sig gode venner med journalisterne  – hvad enten det er på fjernsyn eller i aviser – er jo først og fremmest nogle, der er indstillet på, at den offentlige sektor med dens sagsbehandlermasser skal være så stor som muligt og at netop de mennesker fra fremmede lande, – der har så svært ved at tilpasse sig danske forhold -, de giver et væld af sagsbehandlerstillinger på socialkontorer, i fængsler og alle mulige andre steder.

Derfor er der al mulig grund til at appellere til de retsindige dansk-nationale kræfter om, at støtte os. For når vi engang imellem kan opnå, at der i hvert fald sker nogen begrænsning i nogle af de lange urimeligheder, så er baggrunden hver evig eneste gang præcis den samme som det, der gør kampen vanskelig – nemlig medierne.

Hvis der i aviserne har været tilstrækkeligt mange fornuftige læserbreve, der kræver, at danskerne også skal have lov til at være her i Danmark, så er det noget, der kan få nogle af de 164 vantro herinde på Christiansborg til at blive lidt svage og bløde i knæene.

Derfor må vi fra Fremskridtspartiets folketingsgruppe appellere til, at man bliver langt, langt mere aktive rundt omkring i landet. Det er så vigtig en sag, som jo faktisk gælder spørgsmålet om, hvordan vore børn og børnebørn skal have mulighed for at opretholde en tilværelse i Danmark, hvor der med den nuværende skæve udvikling ligefrem vil være et muslimsk flertal omkring år 2038. Men, bare man kommer op på en 3-4-5-600.000 af de mange aktive og aggressive muhamedanere her i landet, så bliver her bestemt ikke rart at leve.

Derfor, på med vanten. Gør en indsats. Se at få skrevet noget eller foretaget noget som medierne skriver om, sådan så vi kan komme videre frem i vores kamp for at bevare Danmark dansk.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 2 / 18. årgang / februar 1990 

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 31. oktober 2013 kl. 10:20
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: