Forside > Mogens Glistrup, Uncategorized > Verdens-sammenbrud?

Verdens-sammenbrud?

29. september 2012

Verdens-sammenbrud?

Boganmeldelse:

Fremtidsadvarselsromanen ”The crash of 79” beskæftiger indgående med den politisk-økonomiske nutidsbaggrund i en række bestemmende lande, for eksempel USA, Schweiz, Italien, Iran og Saudi-Arabien. Samtidig med, at den underholder, giver den en omfattende klar og tydelig baggrundsviden på en uhøjtidelig facon, som klart afslører, med hvilken kynisme og overfladiskhed mange af denne verdens store problemer bliver løst.

Den er skrevet med så enkle sætningsbygninger, at dens 428 sider giver udbytte og sprogtræning til enhver, som blot har haft omkring fire års engelskundervisning. Der er derfor god grund til at anbefale den, efter at den nu er kommet i billigbogudgave – udsendt af Pocket Books, 1230 Avenue of the Americans, New York 10020.

Forfatteren, Paul E. Erdman, mener, at der er så mange brøstfældigheder i den internationale pengeverden og med den igangværende vanvittige våbentekniske udvikling (FREMSKRIDT 1977-8, side 7), at det helt store verdens-sammenbrud ligger lige om hjørnet. Derved bliver hans fremstilling en pedant til den fremragende udredning, som John Kenneth Galbraith skrev om baggrunden for ”Det store krak 1929).

Under den titel indgår sidstnævnte bog i Gyldendals serie af Uglebøger.

Mogens Glistrup 

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 21 / 5. årgang / 5. december 1977

%d bloggers like this: