Forside > EU/EF > Nej til bureaukratisk EF-Union

Nej til bureaukratisk EF-Union

23. september 2012

Nej til bureaukratisk EF-Union 

Vi kan aldrig indtræde i EF-Unionen, hvis vælgerne siger Nej Tak til Unionen den 2. juni 1992. Sådan forsøger de fanatiske EF-tilhængere at skræmme den danske befolkning.

Vi danskere skal ikke lade os påvirke af sådan latterlige skræmmekampagner, men vurdere om vi virkelig vil overgive magten til EF´s bureaukrati.

EF har travlt med at lære de østeuropæiske stater om demokrati, men burde man ikke starte demokratiseringen i EF-systemet først, før man belærer omverdenen. Den mest magtfulde institution i EF er Kommissionen, men ikke én af dens medlemmer er folkevalgte. Dog er det herfra, alle direktiver o.l. udspringer, og det er her, unionsplanerne udarbejdes. Det er totalitært.

EF ønsker markedsøkonomi i andre europæiske lande, men fortsætter selv i den socialistiske og planøkonomiske retning. Man ønsker et stærkt formynderi og bureaukrati til at undergrave vores personlige frihed.

Danske skatteydere har slidt og slæbt for det offentlige system i Danmark, og nu skal de samme skatteydere også betale for et lignende system i Sydeuropa.

Vi i Fremskridtspartiet er tilhængere af EF, men vi er kraftige modstandere af en Union. Der er alt for mange løse ender, alt for meget bureaukrati og alt for lidt demokrati i Unionsplanerne.

Vælgerne kan roligt stemme NEJ til Unionen den 2. juni. Skulle EF-Unionen så en dag blive mere demokratisk og åben, kan vi jo søge om at komme med. Hvis EF-Unionen skulle sige nej til denne ansøgning, vil det blot bekræfte vores mistanke om et totalitært og lukket system, som vi ikke vil være part af.

Johannes Sørensen

Landsformand

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 3 / 20. årgang / marts 1992

Reklamer
%d bloggers like this: