Forside > Flygtninge, Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark, Socialdemokratiet, Udlændingeloven > Borgmesterens dobbeltmoral i spørgsmålet om flygtningene

Borgmesterens dobbeltmoral i spørgsmålet om flygtningene

19. september 2012

Borgmesterens dobbeltmoral i spørgsmålet om flygtningene

S-borgmesterens partifæller på Christiansborg har skylden for asylparadis-Danmark. Z-forslag om ændring af loven er på trapperne.

Det virker ikke særlig gennemtænkt, når en række socialdemokratiske borgmestre rundt om i landet nu piber over at skulle huse nogle af de mange luksusflygtninge, der i disse tider strømmer ind over Danmarks grænser. Det siger Pia Kjærsgaard efter den seneste tids debat i pressen.

Disse borgmestre burde rette deres beklagelser til deres socialdemokratiske partifæller Christiansborg, der har ansvaret for, at Danmark er gjort til et rent asylparadis.

Jeg så gerne, at borgmestrene lagde pres på deres partifæller, så det stadig voksende asylproblem blev stoppet nu. Til gavn for danske statsborgere.

Det er så letkøbt – og virker dobbeltmoralsk – at tilhøre et parti med rod i dansk arbejderbevægelse og så ikke ville deltage i løsningen af disse problemer, der griber langt ind i den danske befolknings hverdag. Ikke blot i dag, men i meget lang tid fremover.

Forslag på trapperne

Det er indlysende, at borgmestrenes og borgernes problemer i denne sag ikke løses, før vi får loven lavet om fremmedes adgang over grænserne om. Som det i øvrigt allerede er sket i en række andre europæiske lande.

Derfor fremsætter Fremskridtspartiet i Folketinget nu også et beslutningsforslag herom. Det sker i den allernærmeste fremtid, lover Pia Kjærsgaard.

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 3 / 13. årgang / 18. januar 1985

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 19. marts 2013 kl. 08:04
  2. 19. marts 2013 kl. 09:57
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: