Forside > Folkestyre/demokrati, Fremskridtspartiet, Mogens Glistrup, Uncategorized > Vi favner bredt, men mangler endnu to vigtige områder

Vi favner bredt, men mangler endnu to vigtige områder

4. juli 2012

Mogens Glistrup:

Vi favner bredt, men mangler endnu to vigtige områder 

Selvom en Gallup-undersøgelse tydelig viser, at Fremskridtspartiet favner bredere end nogle af de øvrige partier, er der to sider tilbage, hvor vi endnu ikke har nået at dække befolkningsgennemsnittet. 

Værst er det, at vi kun har halv kvote af de ældre over 65 år. Selvfølgelig vil fremtidens parti altid have forholdsvis flest unge tilhængere, men den af Gallup dokumenterede underdækning er for grel. Årsagen er helt klar: De andre partiers usandheder om os i radio, fjernsyn og dagspresse. Vi må derfor anstrenge os yderligere for at trænge igennem med den oplysning, at vi er det parti, som går ind for den højere folkepension. Ikke i vage almindeligheder, men i et helt præcist regnskab over det offentliges indtægter og udgifter. Gammelpartierne har utvivlsomt haft held til at skjule denne kendsgerning og i stedet bundet mange af de ældre det helt diametralt modsatte indtryk af kendsgerningerne på ærmerne.

Vi mangler kvinder

Det andet sted, hvor Fremskridtspartiet endnu er slået for svagt igennem, er hos kvinderne. De udgør 51 % af befolkningen, men kun 44 % af vore tilhængere.

Også her er det givetvis nødvendig at forstærke arbejdet for at udbrede sandfærdig oplysning om Fremskridtspartiet til større befolkningskredse.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 8 / 1. årgang / 15. oktober 1973

  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 2. september 2013 kl. 07:29
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: