Snushaner

21. april 2012

Snushaner 

Den 5. december 1986 fortalte FREMSKRIDT om, hvordan skatteyderpengene blev smidt ud til at pestillere møntvaskerier med besøg fra Monopoltilsynets rejsende inspektører.

En anden rapport fra samme samfundsskadelige korps fortæller, at de har besøgt 190 butikker inden for kategorierne: Lædervareforretninger, boghandlere og stormagasiner. Her har man indsamlet prisoplysninger om 15 almindeligt solgte rygsække af 5 forskellige mærker. Derigennem har snushanerne konstateret, at der gør sig en betydelig prisspredning gældende for de enkelte mærker og modeller af skoletasker. Det kan betale sig at se sig godt for før køb af skoletakser, konkluderes der i ”prisinformation” fra Monopoltilsynet.

Finanstidende kommenterer:

”Det var dog en enestående konklusion. Mon ikke alle forbrugere var klar over det – også før læsningen af ”prisinformation”. Kan hænde at samme forhold gør sig gældende med hensyn til for eksempel livremme, knappenåle, gulvtæpper eller penalhuse?

Spørgsmålet bør vel i stedet for snarest rejse, hvad en undersøgelse af denne art koster at få gennemført. Er der slet ingen grænser for, hvad offentlige myndigheder kan bruge skatteborgernes penge til?”

Mogens Glistrup  

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 3 / 15. årgang / 30. januar 1987

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 13. marts 2013 kl. 08:16
  2. 19. oktober 2013 kl. 07:55
  3. 1. november 2013 kl. 07:59
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: