Desmond Tutu

11. april 2012

Desmond Tutu 

Den krigsgale Desmond Tutu – der har fået Nobels fredspris(!) – er absolut ikke vellidt blandt de sorte i Sydafrika og åbenbart heller ikke andre steder (jo, nok af tåbelige socialister i Danmark). Fornylig da han var i Australien med sit fredsbudskab, blev han hylet ud, og 600 demonstranter drev ham ud af kirken.

Tutu er fuldstændig gal! Han sammenligner det sydafrikanske styre med holocaust! Han hævder, at den sydafrikanske regering er i færd med at kollapse!

Da han fornylig fulgtes med en parisisk borgmester i Paris, sagde han, at dette kunne han ikke gøre i Pretoria eller Johannesburg. Der kunne han ikke følges med en hvid mand uden at blive angrebet af hvide!

Fantastisk! Jeg har personlig – i begge disse byer – set, hvordan det myldrer med sorte, farvede og hvide imellem hinanden og ligeså i forretninger og på restauranter. Kuløren eller racen tænker ingen på. Det ”problem” eksisterer kun i andre landes betændte fantasi.

Han siger, at ”A.N.C.” er ved at gøre det samme mod ”apartheids hvide” og deres sorte ”medløbere”, som de allierede gjorde mod Tyskland! Jeg ved ikke af, at de brugte ”A.N.C.”s bestialske ”halsbåndsmetode”, hvor rabiate sorte kommunister brænder deres racefæller levende.

Tutu er hyklerisk, falsk og løgnagtig. I øvrigt er han kapitalist (dem, han tordner imod!) og ejer 3 ejendomme i Johannesburg samtidig med, at han skraber til sig på alle måder.

De sorte er godt trætte af Tutu og udmelder sig i tusindvis af kirkerne.

Th. Riemann 

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 18 / 15. årgang / 22. maj 1987 

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 23. marts 2013 kl. 08:33
  2. 31. august 2013 kl. 04:44
  3. 21. november 2013 kl. 07:20
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: