Krig mod alle?

25. februar 2012

Krig mod alle? 

Jyllands-Posten beskylder i en leder 1. oktober Fremskridtspartiet for at føre krig mod alle.

Tværtimod vil vi gerne samarbejde med dem, der vil samarbejde med os på lige fod. Det kan da ikke nytte noget at skælde os ud, fordi Schlüter (C) m.fl. stadig afviser, at snakke med os. For denne bundudemokratiske holdning – der udgør Anker Jørgensens  livsforsikring – fortjener VCQM´ erne en dundrende øretæve.

Jyllands-Posten fremturer også i, at der skulle være modsætninger af nævneværdig betydning inden for Fremskridtspartiet. Det er fortsat forkert. Det hører bare – nu som før – til vort gennemdemokratiske sindelag, at vi kampvælger om formandsposten. Der ville ikke være en millimeters forskel på Fremskridtspartiets holdning på noget punkt, hvad enten Tang Sørensen eller Roland Petersen var blevet landsformand.

Året før Roland Petersen blev landsformand, tabte han i øvrigt en tilsvarende formandsafstemning til Palle Tillisch med 368 stemmer mod 318 uden, at det senere formandsskifte gjorde Fremskridtspartiet mere eller mindre samarbejdsvilligt. Vi har nemlig altid alle været samarbejdsvillige, og det bliver vi ved med.

Men VCQM´ erne vil ikke samarbejde.

Det er deres fejl og deres fejl alene.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 18 / 7. årgang 15. oktober 1979

Reklamer
%d bloggers like this: