Asylplat

1. februar 2012

Asylplat 

Opfindsomheden hos de såkaldte asylsøgende ”flygtninge” – for at kunne blive i vores lille ”smørhul” på skatteborgernes bekostning – er mere end ”imponerende”.

Kæfter man tilstrækkeligt op, har en flok ”ansvarlige” politikere bygget en ”pyramide” af ”ankeinstanser”, som alle arbejder” i humanitetens ”hellige” navn.  Hvis den ”værst tænkelige ulykke” skulle ske ,- at ankeinstanserne ikke kan finde et smuthul -, så besætter man blot en dansk folkekirke med præsters og biskoppers ”velsignelse”, så ordner ”revolveraviserne” bistået af radio og TV resten.

På trods af ”ankeinstanspyramiden” og ”kirkebesættelsespressionsmidlet” kan det helt ”utænkelige” ske, at en asylsøgende ”flygtning” får nej. Men, venner – den hurdle klares også.

Det afsløredes forleden i en tidlig nyhedsudsendelse, hvor skatteborgerne dårligt havde fået øjne, og ”nyhedsredaktøren” endnu ikke havde fået ”medienonopolkasketten” på.

Fidusen er simpel, bizar og kostbar! Står den asylsøgende i den ”værst tænkelige situation”, finder han blot en dansk pige, der er parat til at tjene nogle ”raske” penge. Tilbyder hende 150.000 kroner for et giftemål betalt med 50.000 kroner på bordet og resten over 24 måneder. Så er den hurdle klaret.

Jo, de er dygtige de asylsøgende ”flygtninge”. De ”snører” skatteborgerne hver gang, fordi en flok uduelige politikere har maget det således, at skatteborgerne er blevet belemret med en landsskadelig ”flygtningepolitik”.

J.L.

 

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 19 / 15. årgang / 29. maj 1987

Reklamer
%d bloggers like this: