Forside > Det konservative Folkeparti, Flygtninge, Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark, Venstre > Aflast danske kommuner – Opret flygtningecenter i Søndre Strømfjord

Aflast danske kommuner – Opret flygtningecenter i Søndre Strømfjord

15. januar 2012

Aflast danske kommuner – opret flygtningecenter i Søndre Strømfjord 

2.000 flygtninge kan sendes til Grønland, hvis regeringen (V og C, red.) opretter et nyt flygtningecenter i Søndre Strømfjord på Grønland, siger Fremskridtspartiets finansordfører, Kim Behnke.

Det amerikanske forsvar har forladt det store US AIR BASE i Sdr. Strømfjord og efterladt et komplet center med alle nødvendige faciliteter til brug for et flygtningecenter.

Centret vil uden problemer kunne huse op imod 2.000 flygtninge. Flygtningene kan selv sørge for alle daglige fornødenheder lige fra madlavning til bygningsvedligeholdelse og dermed opnå et meningsfyldt ophold, siger Kim Behnke, der har rejst sagen i Folketinget i et spørgsmål til statsministeren (Poul Schlüter, C, red.), som han beder svare på de praktiske muligheder for at oprette et flygtningecenter på Grønland.

Tiden er inde til, at den nuværende næsten tvungne oprettelse af flygtningecentre i danske kommuner må standses. Et center på Grønland vil både aflaste danske kommuner og frasortere de flygtninge, som alene rejser til Danmark af velfærds-egoistiske grunde, siger Kim Behnke.

Kim Behnke

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 20. årgang / november 1992

Reklamer
%d bloggers like this: