Schlüters privatisering

9. januar 2012

Schlüters privatisering

Det er jo nogle gevaldige rekorder, den ”lykkebringende” firkløverregering (V, C, CD og KrF, red.) har påført vælgerfolket i sin ”regeringstid”. Specielt set på baggrund af de statsministerielle trontaleudtalelser om privatisering, statsbesparelser og lignende ”fyndord” fuldstændig blottet for indhold.

Ved en ”kraftanstrengelse” lykkedes det statsministeren (Poul Schlüter, C, red.) at påføre vælgerfolket verdensrekorden i skattetryk, så dette nu overstiger 50 % af BNP – en ny imponerende danmarksrekord i inden- og udenlandsk statsgæld samt en verdensrekordbroncemedalje i offentlige udgifter pr. indbygger på kroner 75.000!

Det sidste ”scoop” har åbenbart afficeret statsministeren så meget, så han har henvendt sig til et privat konsulentfirma, hvis opgave det var at pege på områder indenfor det offentlige, hvor der var mulighed for besparelser. Det er nærmest tragikomisk, at staten – på skatteydernes regning – henvender sig til et privat firma for at få at vide, hvor staten skal spare.

Det er nærmest til at tudbrøle over, at konsulentfirmaets konklusion var, at der ikke kan spares inden for det offentlige, – en konklusion som kostede skatteyderne 9,8 millioner kroner. Hvor længe vil vælgerne finde sig i denne mishandling? Hvornår går det op for vælgerne, at det eneste parti, der kan påpege – og har påpeget – besparelser på de offentlige budgetter er Fremskridtspartiet.

LO

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 2 / 15. årgang / 23. januar 1987

Reklamer
%d bloggers like this: