Forside > Centrum-Demokraterne, Det radikale Venstre, Kunst og kultur, Personlig frihed, Socialdemokratiet > Fremskridtspartiets forslag om nedlæggelse af Statens Filmcensur er gennemført

Fremskridtspartiets forslag om nedlæggelse af Statens Filmcensur er gennemført

19. december 2011

Fremskridtspartiets forslag om nedlæggelse af Statens Filmcensur er gennemført 

– Folketingets kulturudvalg har afgivet beretning på Fremskridtspartiets lovforslag om nedlæggelse af Statens Filmcensur. Et flertal i Folketinget – med regeringen (A, B og Centrum Demokraterne (D), red.) i spidsen – er gået ind for at få Statens Filmcensur nedlagt, oplyser Fremskridtspartiets kulturpolitiske ordfører, Kim Behnke.

– Til efteråret fremlægger kulturminister Jytte Hilden (A) et lovforslag til en ny filmlov, hvori afløseren til Statens Filmcensur vil blive oprettet.

– I Fremskridtspartiet er vi særdeles tilfredse med, at vores lovforslag har fået regeringen til at indse, at Statens Filmcensur er forældet og skal nedlægges. Den nye ordning med vejledning til forældrene på film og videoer er en fornuftig og nutidig løsning. Væk er fortidens straf og bødesystem. Væk er statens overformynderi. Nu er børnene forældrenes ansvar, det er vi meget tilfredse med, siger en glad Kim Behnke.

Kim Behnke

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 6 / 24. årgang / juni 1996

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 16. december 2013 kl. 10:16
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: