Industriens forhold forringes

5. december 2011

Industriens forhold forringes

– Regeringen (A, B og Centrum Demokraterne (D), red.) skal ikke regne med Fremskridtspartiets støtte i bestræbelserne på at få lagt afgifter på industriens spildevand. Lovforslaget – som regeringen vil fremsætte inden sommerferien – er endnu en byrde for erhvervslivet, og det er ganske uacceptabelt, siger Fremskridtspartiets miljøpolitiske ordfører, Aage Brusgaard.

– Regeringen og erhvervsministeren (Mimi Jakobsen, D, red.) har gang på gang lovet at forbedre forholdene for erhvervslivet. Men den gør det stik modsatte ved gang på gang at opfinde nye afgifter og skatter.

Nu skal virksomhederne – oveni det kolossale papirarbejde staten i forvejen pålægger dem – også til at udfylde skemaer og lave statistiker for hvor meget spildevand, der bliver ledt ud. Efterhånden bruger erhvervslivet mere tid på at udfylde skemaer end at drive virksomhed, og det er mildest talt en katastrofe.

Det kan efterhånden ikke undre at færre og færre vælger at slå sig ned som selvstændig. Med alt det administrative arbejde der bliver pålagt dem, mister man modet, inden man overhovedet er kommet i gang.

Hvornår indser regeringen, at des bedre forhold der skabes for erhvervslivet, des bedre går det dem? I sidste ende er det de danske virksomheder, der skal tjene penge til den danske statskasse. Derfor er det gangske uforståeligt, at regeringen gang på gang prøver at gøre livet for dem så surt som muligt, slutter Aage Brusgaard.

Aage Brusgaard

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 4 / 24. årgang / april 1996

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 21. juli 2013 kl. 13:05
  2. 8. august 2013 kl. 06:10
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: