Hvad er klogt?

27. oktober 2011

Hvad er klogt? 

Kæmpeprisfald på olie, på andre råvarer og på dollar forærede i 1986 Danmark over 20 milliarder kroner.

Alligevel klumrede 175 folketingsmedlemmer så forfærdeligt, at året også påførte Danmark alle tiders verdensrekorder i skattetryk og udlandsgæld,– disse to størrelser hænger sammen som årsag og virkning.

Blandt andet dette dokumenterer, at de otte folketingpartier er uduelige. Samtidig skænkede de samme kredse sig selv 50 % lønforhøjelse kombineret med 35 % arbejdstidsnedsættelse. De stak befolkningen den ene lodrette usandhed efter den anden.

Alt dette er med til at bevise, at de 175 er af så ringe karat, at det ville være en forbedring, om en af deres gennemsnittere blev udskiftet med Preben Møller Hansen.

Alligevel påstår mange, at det ikke er klogt af mig at sige dette offentligt.

De bruger ordet ”klogt” på samme måde som de otte fordærvede folketingspartier. Efter deres samstemmende og sammenspiste opfattelse, markeres visdom af, om man kan rage stemmer til sig selv. Dette er en af de vigtigste årsager til, at de så kraftigt har hasarderet Danmarks fremtid.

Fremskridtsbevægelsen er dannet til at gå til modstand mod dette hykleri. Skal Danmark igen på ret køl, må der på ny tales sandhed i dansk politik. Hvis det var ”klogt” at lyve, havde der ikke været behov for Z, for her er alle de andre eksperter. Så den klogskab vil vi ikke være med til.

Z sætter fædrelandsnyttighed som idealet og ikke forborgent (hemmelighedsfuld, red.) taktisk ”klogskab”. Som landets forfærdende fremtidsudsigter er, og som disse stort set forties af medierne, er der et kæmpemæssigt behov for Fremskridtspartiet:

At give korrekt oplysning om situationen som den virkelig er.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 23 / 15. årgang / 26. juni 1987

Reklamer
%d bloggers like this: