Hån og grov insinuation

4. oktober 2011

Hån og grov insinuation

Det er en oplagt hån mod landets vælgere når indenrigsminister, Egon Jensen (A), godtager De konservatives og Kristeligt Folkepartis protest mod Fremskridtspartiets ønske om valgbogstav G med den begrundelse, at vælgerne i stemmerummet kan komme ud for forvekslingsmuligheder med de to partiers C og Q.

Som det vil være alle bekendt er dette lands stemmesedler ikke alene påtrykt de enkelte partiers listebetegnelser, men også partiernes navn. Hertil kommer, at Det konservative Folkepartis C vil være placeret på stemmesedlens øverste halvdel. Kristeligt Folkepartis Q nederst på stemmesedlen mens et G for Fremskridtspartiet vil være placeret omkring midten og dermed have god “luft” til de nervøse konkurrenter.

Sabotage

I argumentationen mod at tildele Fremskridtspartiet det ønskede G har også været fremført den mulighed, at fremskridtsfolk skulle bruge tid og kræfter på at sabotere De konservatives valgplakater ved at ændre bogstavet C til et G. En grov og urimelig insinuation.

I den forbindelse kan man minde om, at ved de sidste fem folketingsvalg har Socialistisk Folkeparti opstillet under liste F og Danmarks Retsforbund under liste E. Ændringen af et F til et E er unægteligt en endnu lettere operation end at forandre C til et G…

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 6 / 1. årgang  / september 1973

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 25. februar 2012 kl. 05:32
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: