Ulykkes Danmark

2. oktober 2011

Ulykkes Danmark 

”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det!”, sagde Storm P. engang. Noget lignende kan siges om Danmarks ulykkelige situation med stigende gæld, større og større skatter og voksende offentlige forbrug.

Men ved det kommende valg kan der gøres noget ved Danmarks situation, og her må det bemærkes, at det kan ske ved blot en lille ændring at stemmetallene.

At det forholder sig således er helt klart idet et parti eller partier, der kan give en regering et flertal også har mulighed for at præge regeringsudøvelsen (V, C, CD og KrF, red.).

Fremskridtspartiet har ikke haft denne indflydelse, men ved nogle få procents fremgang er muligheden for dette tilstede.

Det er derfor vigtigt, at Fremskridtspartiet styrkes, hvis udviklingen skal vendes i retning af mindre gæld, lavere skattetryk og en begrænsning af et bureaukratisk offentligt forbrug, – og her kan vælgerne ikke være i tvivl, såfremt de ønsker en sådan udvikling og vil fremme den mest muligt, – da skal der sættes kryds ved Fremskridtspartiet, – partiet der er ganske fri af særinteresser, og derfor altid har haft den politik som sit program – for et frit og bedre Danmark!

B. Schmidt 

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 15  / 15. årgang / 1. maj 1987

Reklamer
%d bloggers like this: