Ligestilling

20. september 2011

Ligestilling 

Er der dog ingen grænser for, hvilke tåbeligheder vort Folketing beskæftiger sig med? Nu er der i fuld alvor fremsat forslag om – i ligestillingens hellige navn –, at kvinder skal tildeles flere magtfulde poster i bestyrelser etc.

Hvis det blot er et spørgsmål om ”ben”, kan det naturligvis være et fedt, hvem som gnaver, men det synes for kvindekønnet at være en falliterklæring, når der nu også nødvendigvis skal lovgives på området, som ellers burde være afhængige af kvalifikationer.

Meget i vort samfund ville have det bedre, hvis de fremstormende kvindesagskvinder i højere grad havde appelleret til varetagelse af hjem og børn. En halv snes – som især fører sig frem på området – kan af pladshensyn ikke komme med her, men de er i velvillig erindring.

Det undrer mig ikke, at det er de radikale (B), som lancerer dette påfund, der er lige så pjattet som loven om barselsorlov for mænd, men det foruroliger mig, at andre partiers medlemmer – forhåbentlig ikke Fremskridtspartiets – er med på disse fjollede banaliteter, og de fortjener ikke at blive genvalgt.

Sigurd Høy 

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 15. årgang / 20. marts 1987

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 15. november 2013 kl. 08:22
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: