Rotteræs

6. september 2011

Rotteræs 

Mens vi taler om rotter, så er de ”gamle rotter” på Christiansborg ikke meget for at forlade den synkende skude. De har intet positivt i deres program og er kun i deres ustyrlige egoisme indstillet på at blive siddende og for enhver pris bevare deres bastioner.

Det er uhyggelige perspektiver, når gammelpolitikerne på forhånd frasiger sig at samarbejde med Fremskridtspartiet – i særdeleshed Mogens Glistrup -, der jo i virkeligheden – som alle andre folkevalgte – kun har én stemme i gruppen, Folketing og udvalg, men det er naturligvis forsmædeligt, når han med god grund om vor bundfordærvede politisk-/økonomiske situation evt. kan sige: Hvad sagde jeg for femten år siden”.

De gamle partier har intet lært og fortjener den samme nedtur som i 1973, men de ved udmærket, at det eneste som kan redde landet op af sumpen, er Fremskridtspartiets politik.

Når det endnu ikke er påbegyndt, skyldes det, at firkløveret (V, C, CD og KrF, red.) – som vi ellers ventede os meget af –, kun har haft de uberegnelige radikale (B) at støtte sig til.

Danmark er snart ”helt til rotterne”.

Sigurd Høy

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 20 / 15. årgang / 5. juni 1987

Reklamer
%d bloggers like this: