Det er muligt

20. juni 2010

Det er muligt

Som det eneste politiske parti har Fremskridtspartiet udarbejdet et budget, der viser, hvordan det offentliges regnskaber vil komme til at se ud, hvis partiprogrammet gennemføres

Intet andet parti har hverken magtet eller turdet en tilsvarende hæderlighed over for vælgerne.

Budgettet bærer navnet,Hvad koster 60.000 kr. skattefrit?, og den første udgave blev offentliggjort i god tid før partiets første folketingsvalg.

Siden da er beregningerne blevet revideret hvert år under hensyntagen til udviklingen i samfundet, og konsekvent er de opnåede tal blevet benyttet som grundlag for ændringsforslag til de årlige finanslove.

De øvrige politiske partier arbejder ikke efter en så konsekvent arbejdsmetode, men benytter sig af de forhåndværende søms princip. Derfor er deres indsats kortfristet og uden virkning på de egentlige problemer.

I deres afmagt har de så rettet skytset mod 60.000 kroners regnestykket og søgt at påvise fejl i det. Men hver gang krudtrøgen er drevet væk, har det vist sig, at tallene kan holde.

Det er muligt at gennemføre fremskridtsprogrammet, der har så gavnlige virkninger på betalingsbalance, inflation, beskæftigelse og mange andre problemer.

Redaktionen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 20 / 4. årgang  / 18. november 1976

Reklamer
%d bloggers like this: