Forside > Fremskridtspartiet, Mogens Glistrup > Fremskridts-islættet er nødvendigt, siger Mogens Glistrup

Fremskridts-islættet er nødvendigt, siger Mogens Glistrup

22. maj 2010

Fremskridts-islættet er nødvendigt, siger Mogens Glistrup

De gamle politikere har så forbistret travlt med deres ordninger og systemer, kvindekonferencer og ulandsstøtteprojekter, at de ganske glemmer den ganske almindelige dansker, som pukler og pukler på, men blot må se resultatet heraf forsvinde til politikernes legetøj.

Den glemte dansker skal blive husket af Fremskridtspartiet. Han skal have lov til selv at beholde, hvad han ærligt har fortjent.

Mange er dødtrætte af flere gange hvert år at høre, at hidtil er det gået galt med Folketingets ledelse af økonomien, men nu skal det blive bedre og så opleve, at det ikke hjælper et hak. Tværtimod. Kort efter kommer igen belastende tal. Der skal helt nye ledere og helt nye forudsætninger til.

Det afgørende element i en VKZ-koalition bliver Fremskridtsislættet. De to andre har gang på gang bevist deres uduelighed. I VKR-flertalsregeringen, de borgerlige stemmer, som arbejdede socialistisk og i SV-katastroferegeringen. For blot at nævne nogle få lavdepunkter blandt mange.

Naturligvis har man lov at håbe, at VK’erne skulle have lært af fortidens fejl. Men sikrest er det nu, indtil mørkesynet i praksis er gjort til skamme, at bygge på erfaringens brede grundlag.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 19 / 8. årgang / 27. oktober 1980

Reklamer
%d bloggers like this: