Forside > Økonomi, Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark > Landsformanden har ordet…august 1993

Landsformanden har ordet…august 1993

9. maj 2010

Landsformanden har ordet

(Nedennævnte er et uddrag)

Kære partifæller!

Sommeren 1993, som nu synger på sidste vers, vil blive husket som en regnfuld sommer, hvor den danske krone og flere andre europæiske valutaer kom under stærkt pres. Selv om det kaldes noget andet, så blev kronen de facto (i virkeligheden, red.) devalueret. Arbejdsløsheden sætter desværre nye rekorder og valutauroen og kronenedskrivningen vil ramme almindelige danske forbrugere, fordi importerede varer vil stige i pris.

Udenlandsgælden stiger og opsparerne straffes. Alt sammen en følge af sammenbruddet i det europæiske valutasamarbejde EMSen.

Fra Fremskridtspartiets sommergruppemøde blev der udsendt positive signaler, og man genvalgte den politiske ordfører  (Pia Kjærsgaard, red.), gruppeformand m.fl. Tillykke med det.

Flygtninge– og indvandrerproblematikken, som Fremskridtspartiet gennem mange år har påpeget og fremsat løsningsforslag til, har nu fået så stort et omfang, at tiden er inde til at få gennemført en klar lovgivningsreform på dette område. Også de øvrige partiers vælgere har længe ønsket en ændring og opstramning af hele lovgivningen på dette område. Nu er selv Socialdemokratiet efterhånden parat til at se mere realistisk på hele dette problemkompleks. Derfor skal Fremskridtspartiets tanker og idéer på dette for den danske befolknings så vitale område tages med, når en lovrevision forhåbentlig snart gennemføres.

Johannes Sørensen

Landsformand

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 8 / 21. årgang / august 1993

Reklamer
%d bloggers like this: