Forside > Fremskridtspartiet, Uncategorized > Landsformanden har ordet…september 1993

Landsformanden har ordet…september 1993

14. juni 2009

Landsformanden har ordet

September 1993

Kære partifæller!

Landsmødet i Frederiksborghallen i Hillerød er Fremskridtspartiets 20. Landsmøde.

Fremskridtspartiet har gennem de forgangne 21 år altid været forud for de øvrige politiske partier, og vi har altid klart fremført vore tanker og idéer. Det er vel også derfor, Fremskridtspartiet altid har været kritiseret og forfulgt af de andre. Sandheden er jo ofte ilde hørt!

Fremskridtspartiets budskab om bureaukrati, skatteplyndring, offentlig ødselhed, pamperi, indvandrerpolitik, familiesammenføring og en alt for slap flygtninge- og indvandrerpolitik m.m., har efterhånden fået så stor folkelig opbakning, at de andre partier nu, i langt højre grad end tidligere, anerkender vore politiske synspunkter og efter nogen tid ofte fremfører dem som værende deres egne.

De gode og stigende meningsmålinger er et klart udtryk for, at Fremskridtspartiet også fremover skal være foran, ruske op og sige sandheden. Vore markante holdninger til Danmarks store problemer har stor folkelig opbakning – blot vi fremfører dem sobert, klart og forståeligt.

Rammen om landsmødet i år er den bedst tænkelige og det er mit håb og ønske, at vi fra landsmødet 1993 må formå at udsende markante og positive signaler om et stærkt Fremskridtsparti i fremgang.

De forestående valg til amts- og byråd vil naturligvis blive et stort og aktuelt tema for årets landsmøde.

Måtte vi fra Fremskridtspartiets 20. landsmøde med vore tanker om frihed og fremgang give inspiration til gavn og glæde for alle i det danske samfund.

Vel mødt i Hillerød den 25. – 26. september.

Johannes Sørensen

Landsformand

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 9 / 21. årgang / september 1993

Reklamer
%d bloggers like this: