Nu er det alvor

8. juni 2009

Nu er det alvor

Gennem de sidste 15 år har det gradvist trukket op til økonomisk uvejr for Danmark. På denne baggrund er Fremskridtspartiet født, og hver femte dansker erkender nu, at dette parti er det bedst egnede til at løse de problemer, de andre har skabt.

At skifte parti er for mange vælgere en vanskelig og træg proces der hæmmes af vane, tradition, manglende oplysning i massemedierne og personlig forkærlighed eller modvilje.

Derfor er det naturligt at kun en del af de vælgere, der ser alvoren bekender sig direkte til Fremskridtspartiet. Dette afspejles da også tydeligt, når et klart flertal i befolkningen i dag ønsker kraftige offentlige besparelser. En Observa undersøgelse for Jyllands-Posten har godtgjort, at 61 pct. af vælgerne i den henseende går ind for fremskridtspolitikken.

Danmark er nu ved at være uden rådighed over sit bo, som vi så det, da ministrene Heinesen (A) og Hækkerup (A) på et få timers møde i Frankfurt måtte acceptere en kronedevaluering i strid med deres augustforlig.

Men på Christiansborg er alt ved det gamle. Her er trægheden langt større end hos vælgerne, og Fremskridtspartiet er bare noget, man skælder ud på, og som man endelig ikke vil lytte til.

Det er farligt for landet og dets folkestyre, at befolkningens flertal indser nødvendigheden af fremskridtspolitikken, før den samme nødvendighed er gået op for et flertal i Folketinget.

Redaktionen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 19 / 4. årgang  / 4. november 1976

%d bloggers like this: