Forside > Fremskridtspartiet, Skat og afgifter > Vi burde have lyttet til Glistrup

Vi burde have lyttet til Glistrup

13. februar 2009

Vi burde have lyttet til Glistrup

Mogens Glistrup kunne have givet os et bedre skattesystem, hvis vi havde lyttet til ham i tide, mener Thorkil Kristensen tidligere Venstrefinansminister. På et møde i går i København med økonomiske journalister sagde Thorkil Kristensen:

“Jeg har tænkt en del på, hvad der var sket, hvis vi for 15 år siden havde engageret Glistrup som skatteekspert. Jeg tror, at resultatet havde været et bedre og mere enkelt skattesystem end det, vi har i dag. Samtidig havde vi nok også undgået, at Fremskridtspartiet var blevet stiftet.”

Thorkil Kristensen har lagt navn til det udvalg, som har lavet et oplæg til en ny renteskat. På mødet sagde han, at hele skattesystemet vil blive væsentligt forbedret, hvis renteskatten faldt helt bort.

Thorkil Kristensen oplyste i den forbindelse, at skatteminister Mogens Lykketoft (A) havde planer om at pille ved andre fradrag på selvangivelsen end rentefradragene, når der til efteråret skal laves en skattereform i samarbejde mellem Socialdemokratiet, de radikale (B) og SF.

Fremskridtspartiet og

Thorkil Kristensen (V)

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 24 / 10. årgang / 25. juni 1982

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 15. november 2013 kl. 04:55
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: