Skatteplyndring

10. februar 2009

Skatteplyndring


Intet er så umoralsk som skat, og ingen røver eller bandit kan gøre det så groft som staten. De indirekte skatter er de mest lumske, dem betaler man i bevidstløs tilstand. Hver gang du køber for 5 kroner, hugger staten den ene, og hvis det drejer sig om spiritus eller tobak, eller hvis du køber en bil, snupper den grådige stat 7 kroner, hver gang du betaler 10.


Socialisterne er mest opfindsomme og snu, når det drejer sig om at stjæle fra folk, og for nogle år siden lokkede de de borgerlige partier til at indføre kildeskat (det var dengang Poul Møller, C, fik hjertekvababbelse), således, at også den direkte skat nu betales i delvis bevidstløs tilstand, medens den negles op af lønningsposerne.


Langt over halvdelen af arbejdsindtægten beslaglægges – direkte eller indirekte – af det offentlige, som derefter ”sviner” med vore penge.

Jovist er regeringen (Socialdemokratiet, red.) snedig. Først tager den alt fra folket og giver det bagefter en lille smule af rovet tilbage. Så får den ord for at være folkets velgører!

A. Th. Riemann

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 2 / 9. årgang / 16. januar 1981

%d bloggers like this: