Regeringens venstresving vil koste skatteborgerne dyrt

26. januar 2009

Regeringens venstresving vil koste skatteborgerne dyrt


Fremskridtspartiets finanspolitiske ordfører, Kim Behnke, anser valgfrygten for overdrevet.


Han siger:


– Det kan næppe være i fuld alvor, at Socialdemokratiet overvejer at afvise regeringens (V, C og B, red.) tilbud om forlig på den såkaldte “helhedsløsning”. Regeringen har med sine tilbud tonet rent, rødt flag. Poul Schlüter (C) & Co. har i sin iver for at “klæbe til taburetterne” indført “påbudt venstresving“, og dermed forværres situationen for den danske befolkning i retning af øget offentlig gældssætning og dårligere erhvervsforhold.

Mindst balance

– Havde Statsministeren (Poul Schlüter, C, red.) flyttet “hegnspælene” lige så langt i retning af Fremskridtspartiet, som han nu gør mod Socialdemokratiet, var resultatet mindst blevet balance på statsbudgettet, men det er åbenbart mere i en borgerlig regerings interesse ensidigt at forsøge sig med socialisterne i Folketinget i stedet for at benytte det flertal, som vælgerne har sammensat.

Kim Behnke slutter:

– Taberne i regeringens finanslovshasard med Socialdemokratiet bliver dansk erhvervsliv og dermed hele befolkningen i form af mindre eksport og dermed øget arbejdsløshed. Skattebyrden på erhvervslivet skal sænkes, ikke forøges. Ansvarlige skattelettelser kan kun finansieres på én måde; Offentlige besparelser og privatiseringer. Kun derved kan Danmarks økonomiske problemer løses effektivt. 

Kim Behnke

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 18. årgang / november 1990

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 3. januar 2010 kl. 16:09
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: