Pia Kjærsgaard tabte stort

16. januar 2009

Pia Kjærsgaard tabte stort


I en udtalelse på baggrund af Pia Kjærgaards´ nye partidannelse siger Fremskridtspartiets landsformand, Johannes Sørensen:


– Da Pia Kjærsgaard-fløjen ikke på Fremskridtspartiets landsmøde vandt den totale magt over partiet, men satsede højt og tabte stort, forsøger de nu af al magt at hænge os andre ud som galninge, proletarer og landsbytosser.


De to dirigenter der forlod jobbet, da det ikke lykkedes dem at tilsidesætte de demokratiske regler, var fra starten partiske og ville manipulere hele landsmødet.


Fremskridtspartiets medlemmer er hverken proletarer, ballademagere, galninge eller landsbytosser, men folk med en demokratisk grundholdning og tro på Fremskridtspartiets politiske program og målsætning. Derfor tager jeg som landsformand situationen roligt og henstiller til vore vælgere og medlemmer at bevare fatningen og tilliden til Fremskridtspartiet.


Efter udbrydernes nye partidannelse kan vi endelig få arbejdsro i såvel folketingsgruppen som hovedbestyrelsen, så Fremskridtspartiets politik vil fremover blive fremført enigt, markant og krystalklart, siger Johannes Sørensen.


Johannes Sørensen

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 23. årgang / oktober 1995

Reklamer
%d bloggers like this: