Forside > Skat og afgifter, Social- & sundhedspolitik > Skatteinspektør sat i gabestok

Skatteinspektør sat i gabestok

14. januar 2009

Skatteinspektør sat i gabestok

 

Det er såmænd ikke bare i Danmark, befolkningen er træt af skatteplyndringen.

Sidst bragte vi historien om det fængslede skatteråd i Italien.

 

Dagens post indeholder historien om den franske skatteinspektør, der af virkeligt utilfredse skatteborgere blev fanget og bundet til en lygtepæl. Om halsen havde han et skilt, hvorpå der stod: Tre timer efter besøget af en skatteinspektør begik en købmand selvmord.

 

Det er opløftende, at andre folk kan gøre noget effektivt ved deres skatteplage.

 

Men den 4. december har vi danske den allerstørste mulighed for at følge eksemplet på endnu mere drastisk vis. Ved at stemme Fremskridtspartiet ind i folketinget med størst mulige antal mandater kan vi give kildeskatten og alt dens væsen et grundskud, som den aldrig overvinder.

 

Og så får skattedirektører- og inspektører jo samtidig et ordentligt smæk.

 

Et, der giver genlyd i hele verden.

 

De andre politiske partiet lover og lover. Når deres folk først er genvalgt, glemmer de så det meste af løfterne. Fremskridtspartiet slynger ikke om sig med løfter, der indbyrdes strider mod hinanden. Vi har fremlagt et fuldstændigt afstemt offentligt regnskab for, hvad det offentlige får råd til med 60.000 kr. skattefrit til hver skatteborger.

 

Alle ældre bør have lige stor folkepension fra staten. Det er meningsløst, at den, der i sine aktive år har været departementschef eller skolelærer, skal have større skatteyderbetalt pension end den, der har arbejdet som smed eller fisker. Med en overgangsordning for ældre tjenestemænd vil Fremskridtspartiet gennemføre denne ligestilling.

 

Fremskridtspartiet

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 11 / 1. årgang / 23. november 1973

%d bloggers like this: