Forside > Uncategorized > Socialdemokratisk vildførelse af fjernsynsseerne

Socialdemokratisk vildførelse af fjernsynsseerne

2. december 2008

Socialdemokratisk vildførelse af fjernsynsseerne


Den socialdemokratiske poppedreng Svend Aukens forlængede TV-arm, hustruen Bettina Heltberg, vildførte for åben skærm landets skattebetalende trækdyr. Det skete, da hun arrangerede sin og sine forfatterkollegaers PR-paradeforestilling i form af et “interview” med Tage Skou-Hansen, forfatter og nyudnævnte medlem af Statens Kunstfond.


Uimodsagt lod Bettina Heltberg Skou-Hansen udtale, at det er snoldede syv millioner kroner samtlige kunstarter modtager i statsstøtte om året, ud af et samlet statsbudget på flere hundrede millioner kroner.


Til orientering for såvel fru Auken som kunstfondmedlem Tage Skou-Hansen skal vi oplyse, at statsbudgettet – skønt Socialdemokratiet har gjort, hvad det kunne – gudskelov endnu ikke er nået op på “flere hundrede milliarder”, men for 1974-75 er på 61,4 mia. kr., – men det er også for meget!!


Med hensyn til de “snoldede syv millioner til kunststøtten” vil Fremskridts læsere erindre, at alene Det kongelige Teater modtager “snoldede” 70 millioner skatteyderkroner om året.

Pedant

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 2. årgang / 21. maj 1974

%d bloggers like this: