Forside > Uncategorized > Vælgerne ved at miste tilliden til regeringens kurs

Vælgerne ved at miste tilliden til regeringens kurs

28. november 2008

Vælgerne ved at miste tilliden til regeringens kurs

Efter Heiselbergs kritik af regeringen inviterer Dohrmann Venstres ordfører til et samarbejde i Z-gruppen.

Venstres politiske ordfører, Svend Heiselberg, ramte klart et ømt punkt, da han tog bladet fra munden og kritiserede firkløverregeringen (VC, CD og KrF, red.). “Socialdemokratisk genbrugspolitik“, kaldte han Schlüters (C) økonomiske politik.

Kommentarerne i dagspressen har været sammenfaldende:

“Han siger højt, hvad mange tænker”, skrev Jyllands-Posten.

“Hanstholm-fiskeren Svend Heiselbergs politiske ekkolod fejler ikke noget”, mente det radikale Skive Folkeblad og karakteriserede Heiselbergs kritik som “en klart registreret fornemmelse af, at adskillige vælgere nok er ved at miste tilliden til, at regeringen er på den helt rette kurs”.

B.T. havde denne advarsel:

Ved at benytte de mere end nedslidte metoder med skatte- og afgiftsforhøjelser har Schlüter taget det første skridt til at gentage VKR-regeringens store fadæse (1968-1971).

Invitation

Gruppeformand Helge Dohrmann siger i anledning af Heiselbergs udtalelser: – Det er godt, når enkelte af regeringspartiernes egne medlemmer omsider indser, at den politik der føres, ikke adskiller sig væsentligt fra den, der oplevedes under socialdemokratisk ledelse. Desværre må det konstateres, at den sikkert velmente kritik end ikke bliver overvejet hos regeringen.

Svend Heiselberg med flere burde måske derfor overveje at tilslutte sig Fremskridtspartiets folketingsgruppe og derved få mulighed for sammen med Fremskridtspartiet at få stoppet den sociale-radikale linje, som regeringen Schlüter er slået ind på.

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 15 / 25. april 1986 / 14. årgang

%d bloggers like this: