Forside > Folkestyre/demokrati, Glistrup-sagen, Venstre > Brixtofte går i kamp for Glistrup

Brixtofte går i kamp for Glistrup

25. november 2008

Brixtofte går i kamp for Glistrup

Venstremanden Peter Brixtofte, som er inviteret til at skrive i “Fremskridt”, er nu gået i aktivitet for at hjælpe Mogens Glistrup. Brixtofte har stillet spørgsmål til Indenrigsministeren (Henning Rasmussen, A, red.), om det kan være rigtigt, at en person skal udsættes for repressalier, fordi han gør opmærksom på urimelige forhold i lovgivning og administration.

Ja, nu skal vi jo ikke blive alt for glade, for Brixtoftes spørgsmål er foranlediget af den aktivitet læge Jørgen Winther (V) har i gang og som bladet “FARMAKAINFO” omtales som følger:Sygesikring 1802 kritik frabedes. Læge Jørgen Winther`s påpegning af, at reglerne for medicintilskud medfører, at patienter kan få udskrevet et dyrt præparat skal betale en beskeden udgift har nu ført til, at sygesikringen i Århus amt har sendt ham en regning på godt 3.300 kr. Beløbet er den merudgift, Winther har påført sygesikringen ved at ordinere Naprosyn fremfor Acetard”.

FARMAKA-INFO” omtaler sagen mod Jørgen Winther yderligere og slutter med følgende kommentar:

Der findes mange eksempler på, at folk der har udfordret systemet ved provokerende at afsløre dets mangler, er blevet genstand for myndighedernes særdeles udsøgte opmærksomhed for nu ikke at bruge så stærke ord som “forfølgelse” eller “repressalier”. Det mest kendte er vel skattesagen mod Mogens Glistrup.

Vi skal fra Fremskridtspartiets side huske at gøre Brixtofte opmærksom på hans synspunkter, næste gang der i Folketinget skal stemmes ja til, at Glistrup skal beskyttes mod politisk forfølgelse.

Redaktionen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 30/9. årgang/4. september 1981

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 14. august 2013 kl. 08:31
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: