Forside > Det radikale Venstre, Flygtninge, Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark, Internationale konventioner, Socialdemokratiet > Vi skal ud af konventionerne, hvis de hindrer opstramninger på udlændingeområdet

Vi skal ud af konventionerne, hvis de hindrer opstramninger på udlændingeområdet

19. september 2008

Vi skal ud af konventionerne, hvis de hindrer opstramninger på udlændingeområdet


– Fremskridtspartiet tror ikke et sekund på, at de få og svage opstramninger regeringen (A og B, red.) lægger op til i sit udlændingeudspil, strider mod internationale konventioner. Hvis det alligevel viser sig at være tilfældet, foreslår Fremskridtspartiet, at Danmark tager initiativ til at komme ud af konventionerne. Det siger Fremskridtspartiets politiske leder, Kim Behnke.


– Hvis Danmark ikke har mulighed for at gennemføre selv mindre opstramninger i udlændingepolitikken, så hører alting op. Dansk udlændingepolitik skal gennemgå betydelige opstramninger de kommende år. Det må ikke stoppes af konventioner af ældre dato.


Danmark er altid duks i internationalt samarbejde. Det er pinligt, at hylekoret fra indvandrerlobbyen vil hævde, at opstramninger på udlændingeområdet er i strid med konventioner og aftaler, når en lang række andre vestlige lande har betydeligt strammere udlændingelove, slutter Kim Behnke.


Kim Behnke

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 2 / 26. årgang / februar 1998

%d bloggers like this: