Forside > Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark > Terroristerne bør omgående udvises

Terroristerne bør omgående udvises

18. september 2008

En hån mod vor gæstfrihed:

Terroristerne bør omgående udvises


Omgående Z-initiativ i Folketinget efter afsløringen af de blodige tilstande i Røde Kors-flygtningelejr.


Det mindste man må kunne forlange af folk, der kommer her til landet for som gæster at nyde vor gæstfrihed og få del i landets sociale velfærd, må vel være, at de opføre sig nogenlunde normalt og ordentligt.


Sådan siger landsformand for Fremskridtspartiet – Helge Dohrmann – efter det er kommet frem, at personalet i Røde Kors` flygtningelejr i Kagerup i Grib Skov i omkring en uge har måtte arbejde under politibeskyttelse. De ansatte er simpelthen skræmt fra vid og sans.


Det skyldes, at en gruppe af de flygtninge, der er indkvarteret i lejren, har terroriseret, foranstaltet alvorlige slagsmål samt truet såvel med-flygtninge som repræsentanter for de ansatte.


– Vi frygter, det ender med blodbad, har Jørgen Chemnitz – leder af Røde Kors` sociale sektor – forklaret til Frederiksborg Amtsavis.


Op i Folketinget

I Folketinget har gruppeformand Helge Dohrmann reageret. Det er sket i form af et spørgsmål stillet til justitsminister Erik Ninn-Hansen (C), under hvem flygtninge-spørgsmål sorterer.


Helge Dohrmann spørger: “Er flygtninge i Kagerup-lejren, hvis opførsel er så provokerende og truende, at personalet må arbejde under politibeskyttelse, blevet udvist af landet eller kan ministeren oplyse, hvornår det sker?”.


I det mindste må man da kunne forvente af folk, der søger asyl her i landet, at de opfører sig normalt.


Jeg mener derfor, det må betragtes som en hån mod danskerne og danske interesser, når personalet i Grib Skov-lejren ikke kan udføre deres opgaver, uden politiet er tilstede for at beskytte dem. Den slags må naturligvis få konsekvenser, nemlig at de pågældende såkaldte flygtninge omgående sendes ud af landet.

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 11 / 13. årgang / 15. marts 1985

Reklamer
%d bloggers like this: