Forside > Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark, Tossegode Danmark > Ninn-Hansen vil intet gøre for at stoppe strømmen af “flygtninge”

Ninn-Hansen vil intet gøre for at stoppe strømmen af “flygtninge”

16. september 2008

Ninn-Hansen vil intet gøre for at stoppe strømmen af “flygtninge”

Det afslørede spørgsmål fra gruppeformand – Helge Dohrmann – i Folketinget forleden

Den konservative justitsminister – Erik Ninn-Hansen – agter intet at foretage sig i forsøg på at få stoppet den stadig voksende strøm af udlændinge, der efter i udlandet at have købt sig til færdigpakkede “flugt-rejser” til Lykkeland – Danmark – møder op ved grænsen og forventer at blive fyrsteligt beværtet. Det oplyste ministeren i Folketingets spørgetid forleden.

Det var Fremskridtspartiets Helge Dohrmann, der havde stillet justitsministeren spørgsmålet: “Hvad agter ministeren at gøre for at flygtningen, der påtænker at rejse til Danmark,kommer ud af den vildfarelse, at man her i landet som flygtning får over 11.000 kr. om måneden i lommepenge, et hus at bo i og adgang til uddannelse?”.

Svenske annoncer

I sine begrundelser henviste Helge Dohrmann blandt andet til de oplysninger, FREMSKRIDT bragte i sidste uge, hvoraf det fremgik, at navnlig iranske sælgere af færdigpakkede “flugt-rejser” gennem DDR til Danmark, som salgsargument henviser til, at i Danmark vil en flygtning blive tilbudt 1000 dollars om måneden i lommepenge, få et hus at bo i og omgående kunne påbegynde en uddannelse eventuelt studere på universitetet.

Helge Dohrmann henviste også til, at den svenske socialdemokratiske regering, for at mane lignende falske oplysninger om “Eventyrlandet Sverige” i jorden havde set sig nødsaget til at indrykke store dementiannoncer i aviser i blandt andet Libanon. Og at det initiativ havde mindsket flygtningestrømmen.

Men den danske konservative justitsminister har altså hverken annonceplaner eller nogen som helst andre planer, som kan befri Danmark for den voksende tilstrømning af udlændinge, der under påberåbelse af flygtningestatus kræver politisk asyl i landet, med hvad deraf følger.

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 39 / 12. årgang / 9. november 1984

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 8. september 2013 kl. 04:19
  2. 7. december 2013 kl. 09:53
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: