Forside > Danmarks Radio, Flygtninge- og indvandrerpolitik i Danmark, Venstre > Kræver TV fyldt med film fra Iran

Kræver TV fyldt med film fra Iran

13. september 2008

Kræver TV fyldt med film fra Iran

Britta Schall Holberg øver pression over for Danmarks Radio.

Indenrigsminister Britta Schall Holberg, Venstre, går nu helt amok i forbindelse med sin og regeringens (VC, CD og KrF, red.) indoktrineringskampagne over for den danske befolkning: “Lær-at-elske-flygtningene“.

Ministeren kræver lige ud, at Danmarks Radios i forvejen dødsenskedelige fjernsynsprogrammer fyldes med film fra Iran og Pakistan. For at bedre forståelsen, forstås.

Britta Schall Holberg er gået så langt for at få sine hede ønsker opfyldt, at hun ved flere lejligheder har øvet pression mod programfolk og ledere i Danmarks Radio. En fremgangsmåde, der ellers bestemt ikke sømmer sig for anstændige politikere. Og da vist slet ikke for en repræsentant for Danmarks liberale Parti!

Fornuft tilbage

Indenrigsministeren afslørede sig selv ved et møde i Askov, hvor hun blandt andet sagde:

“Hvorfor viser dansk TV altid amerikanske eller danske film? Det var langt mere nyttigt for danskernes forståelse af flygtningenes og indvandrernes forhold, hvis vi også fik film fra indvandrernes hjemlande.

Jeg har derfor flere gange overfor Danmarks Radio krævet, at vi får film fra tredjelande på programmet. Men der sker ikke noget”.

Nåh, gudskelov. Så er der måske alligevel en smule fornuft tilbage i Gyngemosen.

g-mand

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 8 / 14. årgang / 28. februar 1986

Reklamer
%d bloggers like this: