Forside > Uncategorized > Regeringen skal fremlægge plan for fremtidig hjemsendelse af afviste asylansøgere

Regeringen skal fremlægge plan for fremtidig hjemsendelse af afviste asylansøgere

8. september 2008

Regeringen skal fremlægge plan for fremtidig hjemsendelse af afviste asylansøgere

– Fremskridtspartiet vil have regeringen (A og B) til at fremlægge en køreplan for, hvordan hjemsendelse af afviste asylansøgere i fremtiden håndteres. Det siger formanden for Fremskridtspartiets folketingsgruppe – Kim Behnke – på baggrund af det kaos, der er opstået i sagen om hjemsendelse af afviste somaliske asylansøgere.

– Sagen om de afviste somaliske asylansøgere har udviklet sig til en farce. For at undgå gentagelser vil Fremskridtspartiet have regeringen til at fremlægge helt klare retningslinjer for, hvordan fremtidige afviste asylansøgere sendes ud af landet. Regeringen skal tage ved lære af den aktuelle sag. Det er i alles interesse, at den ikke gentager sig.

– Når asylansøgere har fået afslag på deres ansøgning, skal de ud af Danmark hurtigst muligt. Fremskridtspartiet er helt enig med Dansk Flygtningehjælp i, at de skal sendes til et naboland, hvis de ikke kan sendes til hjemlandet. De skal ikke kunne opholde sig i Danmark i måneder og år, når deres sag er afgjort. Under alle omstændigheder skal uduelige aftaler ikke være med til at forlænge deres ophold i landet, slutter Kim Behnke.

Kim Behnke

Pressemeddelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 9 / 25. årgang / september 1997

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. 6. december 2013 kl. 09:36
Der er lukket for kommentarer.
%d bloggers like this: