Flygtninge-tåbelighederne

5. september 2008

Flygtninge-tåbelighederne

Firkløverpartierne har stemt for samtlige flygtningelovståbeligheder af to grunde:

1. Personlig egenfrygt for ellers at blive udskreget som racister. Og når de nu så gerne vil anses som pæne mennesker. Henrik Ibsens “Samfundets Støtter” har været spildte geniord på Balle-Ninn (Justitsminister Erik Ninn-Hansen, C, red.) og ligesindede.

2. Saglig underlegenhed i forhold til embedsmandsapparatet der gerne vil have lovene, fordi de åbner for uanede mængder af sagsbehandling: Juridisk, socialt, folkeskolemæssigt, kulturpolitisk, udenrigspolitisk, tolkemæssigt o.s.v.

De to grunde kan sammenfattes til én: Den sædvanlige og generelle: De fire regeringspartier (V, C, CD og KrF, red) er gjort af et alt for svagt stof til, at de duer til at være kaptajner på Skuden Danmark i det storm- og minifyldte hav, landet skal navigeres igennem i de kommende år. Alene fordi gammelpartierne i mange år i Folketinget har sat kursen så pivgalt, at nationen er kommet ind i de værste regioner: Gældsætning, skatteplyndringsrekorder og offentligt formynderi. Den slags narkotika indtager skibsofficererne ikke ustraffet år efter år.

Sæt Z på broen.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 43 / 13. årgang / 6. december 1985

Reklamer
%d bloggers like this: