Blåøjede Baunsgaard bankerotlandet

3. september 2008

Blåøjede Baunsgaard bankerotlandet

En Glostrup`er giver følgende tre oplysninger:

1.Fra vennerne, der netop har været i Tyrkiet har jeg fået at vide, at Tyrkiet´s flygtningelov i sin rørende enkelthed lyder nogenlunde sådan:Tyrkiet for tyrkere“. Så enkelt er det.

Tyrkiet ønsker nu nok heller ikke at deltage i at beskytte unge, der flygter fra den Iranske hær og militærtjeneste, og dermed støtte mennesker, der bryder Iran`s love. Ja, det har vide perspektiver også i forbindelse med vor flygtningelov.

2. Nær familie til mig bor p.t. på 4. år i Indien i forbindelse med et fabriksprojekt. De fortæller, at man er ved at dø af grin over i Indien og Sri Lanka, at vi tager folk ind i Danmark, der blot vil bruge vores sociale system. Flere “rejsebureauer” tjener tykt på menneskeflugter. I Indien og Sri Lanka er der mennesker,  der har flere penge end Danmark er værd, men de drømmer ikke om i deres vildeste fantasi, at bruge een rupi på at hjælpe andre, – men de er skam glade for det de vestlige lande sender ned i ulandshjælp, for den hjælp administreres af dem – velhaverne.

3. Venner, der er i det engelske diplomati fortæller iøvrigt, at USA håndplukker de mennesker, de hjælper ud af lejrene – og de plukker først! Dem med god uddannelse (der vil kunne forsørge sig selv), dem med familie i USA, dem der er sunde og raske”.

Mogens Glistrup

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 6 / 17. årgang / 17. februar 1989

%d bloggers like this: