Forside > Centrum-Demokraterne, Politiske "ben" og skandaler > Det sovende vidunder på skatteyderbetalt ferietur til Amerika

Det sovende vidunder på skatteyderbetalt ferietur til Amerika

25. august 2008

Det sovende vidunder på skatteyderbetalt ferietur til Amerika

Vor store statsmand, hr. trafikminister (Arne Melchior, CD, red.), agter nu – i vågen tilstand? – at lægge Amerikas Forenede Stater for sine fødder. God bless America!

Centrum Demokrat-bossen Erhard Jacobsens specielle ondskabsfuldhed over for det danske folk, det sovende vidunder Arne Melchior, har bestilt vækning til på søndag, den 20. januar.

Da agter ministeren for trafik, censur og tegneseriefigurer sig nemlig til det store udland. For skatteborgernes regning, forstås.

Målet er i første række det fornemme hotel Waldorf Astoria i New York. årsagen er, at her skal SAS-chefen, svenskeren Jan Carlzon, hyldes i anledning af at flyselskabet i 1984 blev kåret til “Airline of the year”. Og da Melchior har det med at kline sig op ad kendte og betydningsfulde personligheder – det smager jo altid lidt af fugl – har han altså, i denne for danske interesser aldeles ligegyldige anledning, ladet skatteyderne invitere sig på en ugelang ferie til Amerika. På første klasse selvfølgelig, og med et mindre hof fra såvel ministeriet som Vejdirektoratet som følge. Fornemt skal det nemlig være når Melchior – ud i egen indbildning Erhards kronprins og Schlüters stedstedfortræder – skal ud i den store verden.

Motorvej til Israel?

For skam skyld skal nogle timer af ferieturen anvendes til “undersøgelse af mulighederne for salg af dansk vejekspertise til udviklingslandene”, som det hedder.

Man kunne frygte det kan ende med, at Melchior forærer et par dansk finansieret motorveje til Israel.

Nej fra Anders And

Embedsmænd fra trafikministeriet har på ministerens udtrykkelige ordre i den seneste tid været travlt beskæftiget med at forsøge, at overtale amerikanerne til at lade Anders And tage imod fætter Arne i Kennedy Airport i New York.

Men den er Walt Disney-folkene ikke hoppet på. De ønsker ikke Donalds gode navn og rygte ødelagt hjemme i Staterne.

T. Zinglersen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 3 / 13. årgang / 18. januar 1985

Reklamer
%d bloggers like this: