Forside > Personlig frihed > Der er få, der tør, hvor andre tier

Der er få, der tør, hvor andre tier

23. august 2008

Der er få, der tør, hvor andre tier

Der har i pressen været indlæg om frygten for at klage over forhold, der burde rettes på hospitalerne. Hvis der blev klaget, ville forholdene ikke blive ændret, men alverdens andre ulykker ville ramme den arme synder, der havde klaget

Det er et helt normalt billede af et samfund, hvor den personlige frihed er blevet solgt til kollektivisterne. Det er tragi-komisk, at nu rammer det også forkæmperne for den socialistiske totalitære stat. Det er symptomer på en styreform, vi kender fra østlandene, hvor der bygges mure for at holde folk inde og angiveri medborgerne imellem er daglig kost. Problemerne er præcis de samme, har vi jo set, hvis man klager over skattevæsenets behandling af borgerne, eller hvis man overhovedet klager over myndighedernes adfærd. Ethvert angreb bliver besvaret med nye overgreb.

Når fremskridtsfolk har fremført disse synspunkter, er de blevet overhørt, men når socialister, der selv har umyndiggjort befolkningen, fremfører protester mod overgreb, så skyldes det nedskæringer. Nej, det er blot et udtryk for, hvordan et samfund, der ledes af bureaukrater, ser på befolkningen.

Tjenerne er blevet herrer, og befolkningen er blevet trælle i et ufrit land.

Ole Maisted

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 31  / 11. årgang / 9. december 1983

Reklamer
%d bloggers like this: