Dyre herrer leder landet

22. august 2008

Dyre herrer leder landet


Statsministeren og udenrigsministeren er et par dyre herrer. I en sand kappestrid om – for lånte penge – at købe sympati i udlandet og samtidig indynde sig hos hjemlige socialister smider de sådan rundt med millionerne, at det nærmest må betegnes som uforskammet.


Heldigvis lykkedes det dog at få bremset Uffe Ellemanns (V) planer om at oprette en dyr ambassade nede hos Gadaffi i Libyen, men knap var dette afgjort, før Poul Schlüter (C) følte, at nu var det hans tur. Via Folketingets finansudvalg – hvor Fremskridtspartiets medlem var det eneste, der stemte imod -, blev der nu i den sædvanlige uskønne forening af såkaldte borgerlige partier og socialisterne besluttet at efterkomme statsministerens ønske om 250 mil. kr., som Schlüter så forfærdelig gerne ville have med i lommen, når han nu skulle til Egypten for at se antikke monumenter, pyramiderne og selvfølgelig trykke præsident Mubarak i hænderne.


Dermed har Danmark i løbet af de senere år – alene til Egypten – ydet over 950 mil.. kr. Man behøver tilsyneladende ikke rejse til Egypten for at få sand i øjnene.

Helge Dohrmann

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 7 / 17. årgang  / 24. februar 1989

%d bloggers like this: