Forside > Energipolitik > Nu må galskaben have en ende

Nu må galskaben have en ende

17. august 2008

Nu må galskaben have en ende

 

Fremskridtspartiets finans- og energipolitiske ordfører – Kim Behnke – afviser totalt de nye skattepolitiske overgreb på befolkningen og erhvervslivet i form af energiafgifter, som Socialdemokratiet, De Radikale (B) og SF (F) lægger op til.

 

Kim Behnke siger:

 

– Det er horribelt at politikere, der ønsker at blive regnet for seriøse, overhovedet tør påstå, at Danmark er et af de få lande i Europa, der ikke har forureningsafgifter, hvorfor De Radikale sammen med Socialdemokratiet og SF ønsker indført en såkaldt CO2-afgift. Danmark er sandsynligvis i forvejen det land i verden, der har den hårdeste beskatning på noget så livsnødvendigt som varme og det på trods af, at ingen andre lande har gjort så meget for at skære ned på energiforbruget som danskerne.

 

Sig sandheden

– Sig dog sandheden om baggrunden for dette vanvittige forslag. Der er to ting, de pågældende partier vil opnå.

For det første ekstra penge i statskassen (1 milliard kroner) som de så kan formøble på ekstra offentligt overforbrug og for det andet yderligere at tilsløre naturgas fiasko-projektet. Almindelig anstændighed eksisterer tydeligvis ikke hos de pågældende partier, og taberne bliver – endnu engang – befolkningen som helhed og parcelhusejerne i særdeleshed. Vil de ikke vælge naturgas med det gode, så skal de nævnte partier nok sørge for at de tager dem med det onde.

 

Brudte løfter

Kim Behnke slutter:

Socialdemokratiet lovede inden valget – ligesom De Radikale -, at danskerne skulle få skattelettelser. Næppe er valget overstået, før disse partier totalt svigter deres valgløfter og i stedet lægger op til yderligere brandbeskatning af befolkningen på et område, der i forvejen er beskattet til den yderste grænse. Den slags politik kan bedst betegnes som VÆLGERBEDRAG af groveste karakter.

 

Kim Behnke

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 1 / 19. årgang / januar 1991

Reklamer
%d bloggers like this: