Forside > Arbejdsmarkedspolitik, Fagforeninger > Man strejker for at få mere i løn

Man strejker for at få mere i løn

17. august 2008

Man strejker for at få mere i løn


Stiger lønningerne eller noget som helst andet, vender det blot tilbage som en 10-dobbelt merpris på alle varer, fordi procentsygdommen i alle tænkelige led følger automatisk med.


F.eks. skal en købmand tjene ca. 10 % for at få forretningen til at løbe rundt. Derfor må han nødvendigvis lægge 10 % på alle de varer uanset, hvad denne vare koster.


Vil man have mere i løn, skal de mange med det nuværende syge system altid forlange mindre i løn, thi da får man alle varer langt billigere, og det er kun reallønnen, der tæller. Det hjælper ikke at få mere i løn, når virkningen er, at varepriserne stiger 50 %.


Hvis fagforeningerne og andre vil have mere i realløn, skal de ved lønforhandlingerne forlange mindre i arbejdsløn. Det er fagforeningernes filosofi, der bevirker, at mange bliver rige uden at røre en finger – en følge af, at fagforeningerne ikke kan se, hvordan de økonomiske kræfter arbejder.


Derfor bliver de rige rigere og de fattige fattigere som igen fører til det store skattecirkus med administration og posekiggeri som det største erhverv i samfundet.


E.  Simonsen

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridtspartiet nr. 2 / 36. årgang / 25. maj 2008

%d bloggers like this: