Forside > EU/EF, Socialdemokratiet > Ritt har ret: EU er et socialistisk projekt

Ritt har ret: EU er et socialistisk projekt

16. august 2008

Ritt har ret:


EU er et socialistisk projekt


Miljøkommissær, Ritt Bjerregaard (A), har ret i sin vurdering af, at EU er et socialistisk projekt, sagde Fremskridtspartiets folketingsgruppe i en udtalelse fra sit andet sommergruppemøde på Christiansborg.


– Et ja til Amsterdam-traktaten giver ikke den åbenhed i EU-samarbejdet, som Fremskridtspartiet kæmper for.


Lukketheden fortsætter, og der er herudover lagt op til, at alt efterhånden skal bestemmes ved flertalsafgørelser. Det er Fremskridtspartiet modstander af. Vi ønsker vetoretten opretholdt.


Fremskridtspartiet er derfor glad for, at Ritt Bjerregaard siger tingene lige ud. Hun har klart fortalt befolkningen, at Amsterdam-traktaten er en stemme for socialdemokratisk politik.


Man skal ikke glemme, at det i EU er socialisterne, der ønsker Amsterdam-traktaten vedtaget. Således er 12 ud af 15 regeringschefer socialister. De siger alle ja.


Derfor opfordrer Fremskridtspartiet de ikke-socialistiske vælgere til at stemme nej ved folkeafstemningen.


I modsat fald bliver der tale om en fuld socialisering af EU. Det betyder øgede udgifter, mere bureaukrati, øget centralisme og langt mindre selvstændighed for Danmark. Det kæmper Fremskridtspartiet imod, siger Fremskridtspartiets folketingsgruppe i udtalelsen.


Fremskridtspartiets folketingsgruppe


Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 10 / 25. årgang / oktober 1997 

%d bloggers like this: