Forside > EU/EF, Folkestyre/demokrati, Socialdemokratiet > Nyrup Rasmussen er udemokratisk

Nyrup Rasmussen er udemokratisk

16. august 2008

Nyrup Rasmussen er udemokratisk


Formanden for Fremskridtspartiets folketingsgruppe – Aage Brusgaard – retter nu en skarp kritik af Socialdemokratiets formand – Poul Nyrup Rasmussen , der harcelerer over, at regeringen (V og C, red.) ikke tager partierne bag det såkaldte nationale kompromis med i initiativerne under formandskabet i EF det næste halve år.


Hvis regeringen skal indkalde oppositionspartierne i forbindelse med formandskabets arbejde, skal alle partier i demokratiets navn naturligvis være med, siger Aage Brusgaard.


Poul Nyrup Rasmussen kritiserer netop regeringen for ikke at tage alle vælgere med på råd. Dette retter Poul Nyrup Rasmussen da ikke op på ved på udemokratisk vis at udelukke Fremskridtspartiets folketingsgruppe og dermed Fremskridtspartiets vælgere som de eneste fra at få indflydelse på EF-initiativerne.


Fremskridtspartiet er for EF og det indre marked, og derfor må det være ligeså naturligt, at tage os med i eventuelle møder som andre oppositionspartier, siger Aage Brusgaard.


Netop Fremskridtspartiet – der jo reelt er med til at repræsentere flertallet af de danske vælgere fra 2. juni-afstemningen – bør være med i kredsen af partierne, der skal rådføre regeringen, slutter Aage Brusgaard.


Aage Brusgaard

Pressemeddelelse

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 1 / 21. årgang / januar 1993 

%d bloggers like this: