De ringeste

7. august 2008

De ringeste


Valget er forbi. Folket har talt. De gamle politikere er sat grundigt på plads.


Det er en ejendommelig situation, landet står i. Ustandselig har de gamle partiers repræsentanter i Folketinget krævet valg, og næppe er valget forbi, før man i fornærmethed nægter at følge valgets tale.


De udplyndrede skatteydere har givet “gammelpartierne” en misbilligelse og valgt 60 nye folk til at forny systemet.


Hvordan behandles vi så, og hvordan levergammelpartiernes´” politikere op til vælgernes ønsker og krav?


Jo, for det første får vi igen en regering af “gammelpolitikere” og derfor garanteret på ny en bunke skatter, restriktioner og øget kontorstyre.


For det andet søger “gammelpolitikerne” at mistænkeliggøre de nyvalgte partier og politikere. Jo flere og farligere de er, jo grovere er midlerne. De herskende klassepolitikere føler deres interesser truet og drager i felten med alle deres våbendragere. Skattefolk og offentlige kontorers vældige hær af samfundsudbyttere mobiliseres, for nu gælder det om at mistænkeliggøre, bagtale og tilsvine de nye politikere. Målet helliger selv de groveste midler, når de herskende klassers monopoler, fagforeningsrettigheder og toplønninger skal sikres.


Vore dages politik er snavset, fornedret og præget af “gamle” levebrødspolitikeres små tanker. Endnu engang bekræftes Walther Rathenau’s ord: “Ringe mennesker kan du kende på, at de holder deres efterfølgere nede”.


Vælgerne har talt og krævet systemet ændret. “Gammelpartiernes´” gamle politikere har åbenbart ikke forstået et muk.

Måske bør de have endnu et varsel, et tegn på at noget alvorligt vil ske, hvis ingenting sker!

A. Th. Riemann

Må citeres med fuld kildeangivelse:

Fremskridt nr. 1 / 2. årgang / 8. januar 1974

Reklamer
%d bloggers like this: